Acasă Stiri din Aiud 2 noi cazuri de COVID-19 raportate astăzi, 13 mai 2022, în Municipiul...

2 noi cazuri de COVID-19 raportate astăzi, 13 mai 2022, în Municipiul Aiud și comuna Lopadea Nouă

36
0


Cabinetul ORL din Ambulatoriul de Specialitate/Policlinica Aiud a fost dotat cu aparatură nouă, performantă. Doamna doctor Bindea este o persoană extrem de dedicată și implicată.

„Cabinetul ORL a fost dotat cu aparatura noua, performanta. D-na. Dr. Bindea este o persoana extrem de dedicata și implicata, în cadrul programului din policlinica primește de obicei toți pacienții indiferent dacă au sau nu programare. De asemenea, dansa activează și în cadrul secției chirurgie unde operează patologia specifica ORL, intervențiile chirurgicale fiind în ultima perioada tot mai complexe și mai frecvente”, au transmis reprezentații Spitalului Municipal Aiud.

Sala de operații a Secției de Ortopedie Traumatologie fost dotată cu o nouă masă chirurgicală, ultramodernă și o nouă lampă scialitică, ambele produse in Germania.

„La solicitarea medicilor din Sectia Ortopedie Traumatologie, sala de operații a fost dotată cu o nouă masă chirurgicală, ultramodernă și o nouă lampă scialitică, ambele produse in Germania. Finantarea a fost asigurata prin accesarea Fondurilor Europene (POIM). Prin aceste măsuri continua dezvoltarea spectrului și a calității servicilor oferite pacienților din zona Aiud, Ocna Mureș și din toate celelalte zone care se adresează și sunt tratați la spitalul nostru”, au mai transmis reprezentații Spitalului Municipal Aiud.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWSSource link