Acasă Stiri din Tulcea Accident cu trei mașini pe DN22. Un bărbat de 81 de ani...

Accident cu trei mașini pe DN22. Un bărbat de 81 de ani a ajuns la spital – Tulcea noastra

169
0


În seara zilei de 10 mai 2022, polițiștii Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22 E 87.
Din primele verificări efectuate de către polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un tânăr în vârstă de 18 ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism din direcția localității Isaccea către Niculițel, județul Tulcea, ar fi intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani, din localitatea Niculițel, județul Tulcea, care circula pe sensul opus de mers. În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 36 de ani, a fost proiectat într-un alt auto, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea Murighiol, județul Tulcea.
În urma accidentului a rezultat rănirea unui pasager (bărbat) în vârstă de 81 de ani, care a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Toți conducătorii auto dețineau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.
În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sun aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,vătămare corporală din culpă”.
În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Informarte IPJ Tulcea

Vizualizări: 1






Source link