Acasă Stiri din Timis Am semnat azi certificatul de urbanism pentru noul stadion de 30.000 de...

Am semnat azi certificatul de urbanism pentru noul stadion de 30.000 de locuri

39
0


Fritz cântă aria cu greaua moștenire și pe tema reciclării deșeurilor: „Timișoara a fost condusă de un țepar notoriu”

„Am semnat azi certificatul de urbanism pentru noul stadion de 30.000 de locuri care va lua locul actualului stadion Dan Păltinișanu.

Mâine Arhitectul Șef al Timișoarei, Gabriel Almăjan, se va afla la București pentru mai multe discuții tehnice privind planificarea urbanistică a sălii polivalente și a stadionului. Împreună cu el vor participa la discuții viceprimarul Cosmin Tabără și o delegație a Consiliului Județean.

Chiar dacă sala polivalentă este o investiție de care va răspunde Primăria Timișoara, iar de stadion Consiliul Județean Timiș, dacă nu lucrăm toți împreună nu va ieși nimic din niciunul dintre obiective. Și fără finanțare din bugetul de stat nu va posibil oricum.

Mă aștept ca toată clasa politică timișoreană să se mobilizeze și să facă lobby puternic la București pentru ca sala polivalentă și stadionul să devină realitate cât mai repede. Timișoara a pierdut deja prea mult timp și a rămas mult în urma altor orașe cu infrastructură sportivă modernă”, a anunțat Fritz pe Facebook.

Source link