Acasă Stiri din Tulcea Atac cu toporul, la Babadag. Victima a fost lovită în zona capului,...

Atac cu toporul, la Babadag. Victima a fost lovită în zona capului, din gelozie – Tulcea noastra

53
0


Atac cu toporul, la Babadag. Victima a fost lovită în zona capului, din gelozie

În această seară, la Babadag a avut loc un atac asupra unui bărbat, unde, agresorul a folosit ca armă… un topor. E drept că lama toporului în momentul atacului era învelită într-o husă din pânză, dar, conform martorilor, lovitura a fost aplicată în zona cefei victimei.
Deşi fapta s-a petrecut pe raza oraşului Babadag, nici agresorul şi nici victima nu sunt localnici (de la care ne-am fi putut aştepta la astfel de comportamente), ci locuiesc în municipiul Tulcea.

Martorii spun că victima se plimba în compania unei femei, iar agresorul i-a zărit din maşină. A oprit, a scos toporul din portbagaj şi a venit direct către victimă, lovind-o în zona capului. În încleştare, se pare că şi victima a reuşit să îi aplice agresorului câţiva pumni, ceea ce a dus la încheierea conflictului.

Poliţiştii din Babadag au ajuns rapid la faţa locului, au solicitat o ambulanţă şi victimă a fost imobilizată cu guler rigid şi trimisă la spital. Acum se află la UPU Tulcea unde a fost preluat de medici, pentru investigaţii amănunţite.
Cel mai probabil, până la expertiza medico-legală, încadrarea juridică va fi de „loviri şi alte violenţe”, dar aceasta se poate schimba în funcţie de ce vor mai descoperi anchetatorii, dar în mod special, în funcţie de rezultatele de la medicina legală. Se pare că scandalul dintre cei doi mocnea de ceva vreme, iar azi … a explodat.

Vizualizări: 1


Source link