Acasă Stiri din Sibiu Atenție, șoferi – Se circulă în condiții de iarnă pe Valea Oltului

Atenție, șoferi – Se circulă în condiții de iarnă pe Valea Oltului

40
0


Se circulă îngreunat, în condiții de iarnă, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, traficul desfășurându-se alternativ în localitățile Morărești și Valea Ursului, județul Argeș, din cauza a două TIR-uri care au derapat.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, se circulă îngreunat, în condiții de iarnă pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, traficul desfășurându-se alternativ pe raza localităților Morărești și Valea Ursului, județul Argeș, din cauza a două autotrenuri care au derapat, relatează Mediafax.

Din cauza unei alunecări de teren, circulația rămâne închisă pe DN 57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localității Cozla, județul Caraș-Severin. Traficul se desfășoară deviat pe ruta Orșova – DN 6 – DN 57B – Oravița – DN 57 -Moldova Noua.

Se circulă în condiții de iarnă, cu strat subțire de zăpadă pe carosabil în zona montană a județelor Argeș, Mehedinți și Prahova.

Sunt semnalate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare pe drumurile din județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Brașov, Buzău, Covasna, Dâmbovița, Harghita, Hunedoara, Ilfov, Mureș, Prahova, Sibiu, Vâlcea, Vrancea.

Precipitații sub formă de ninsoare sunt și pe autostrăzile A1 București-Pitești, A1 Sibiu – Deva, A3 București-Ploiești, unde se acționează cu material antiderapant, iar pe A2 București – Constanța plouă între kilometrii 10 și 160.

„Pentru prevenirea unor evenimente rutiere grave, le recomandăm conducătorilor auto să se informeze cu privire la condiţiile meteo din zonele în care urmează să se deplaseze şi să-și echipeze corespunzător autovehiculul. Dacă partea carosabilă este umedă ori acoperită cu polei sau zăpadă, circulaţi cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă, având în vedere că distanţa de frânare, în astfel de condiţii, este mult mai mare”, transmite Infotrafic.



Source link