Acasă Stiri din Blaj Bărbat de 25 de ani din Blaj reținut de polițiști, după ce...

Bărbat de 25 de ani din Blaj reținut de polițiști, după ce a încălcat ordinul de protecție și a pătruns în curtea fostei concubine

29
0


Ieri, 10 mai 2022, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 25 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru încălcarea ordinului provizoriu de protecție și lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în noaptea de 09/10 mai 2022, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în curtea locuinței fostei sale concubine, încălcând astfel ordinul de protecție emis de către Judecătoria Blaj, la data de 14.04.2022, prin care i-a fost impusa obligația de a păstra o distantă minimă de 100 de față de femeie.

Între cei doi, ar fi avut loc discuții contradictorii, împrejurare în care bărbatul s-ar fi manifestat agresiv și ar fi lovit-o pe femeie, peste față.

În cursul zilei de azi, 11 mai, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

FOTO: ARHIVĂ

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWSSource link