Acasă Stiri din Blaj Bărbat de 34 de ani din Blaj cercetat de polițiști, după ce...

Bărbat de 34 de ani din Blaj cercetat de polițiști, după ce a condus fără permis un autoturism și a provocat un accident rutier pe strada Alexandru Borza

187
0


Doi tineri din Municipiul Blaj, între care unul minor la data faptei, au fost condamnaţi definitiv la pedepse cu executare pentru omor.

Unul dintre cei doi tineri a primit 5 ani de detenţie într-un centru destinat minorilor. Tânărul major a primit 9 ani de închisoare. Identitatea victimei, un om al străzii, nu a putut fi identificată de către anchetatori deşi s-au făcut multe demersuri în acest caz.

Rămâne un mister cine este victima şi de ce a ajuns în noaptea de 5 spre 6 septembrie 2020, în parcul din Blaj. Hotărârea definitive a fost pronunţată recent la Curtea de Apel Alba Iulia.

Potrivit anchetatorilor, prima dată bărbatul a fost zărit în noaptea crimei, în Crăciunelu de Jos, unde şi-a cumparat un corn de la un magazin. Cei aproximativ şase kilometri până la Blaj i-a parcurs pe jos. Bărbatul a ajuns în Blaj în jurul orei 00.00, după care a mers către parcul din localitate. Cei doi tineri, care ar fi plecat de la o petrecere ar fi mers după ţigări şi alcool.

În parcul din Blaj s-au intersectat cu bărbatul de circa 40 de ani. În urma unor discuţii contradictorii, între cei trei a început o altercaţie. Cei doi tineri l-ar fi lovit pe acesta până a căzut la pământ, iar după i-au aplicat mai multe lovituri, după care s-au făcut nevăzuţi. Bărbatul a fost descoperit, de un cetăţean care se întorcea de la lucru, în jurul orei 02.00.

Acesta a sunat la 112, iar când echipajul medical a ajuns la faţa locului, bărbatul se afla deja în comă. Asupra sa nu au fost găsite documente. A ajuns în comă de gradul IV la Spitalul din Blaj, dar era într-o stare foarte gravă. A fost intubat şi trimis de urgenţă la Târgu Mureş, dar leziunile erau atât de grave încât a decedat pe drum.

sursa: adevarul.ro

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS



Source link