Acasă Stiri din Aiud Bărbat de 37 de ani din Aiud cercetat de polițiști, după ce...

Bărbat de 37 de ani din Aiud cercetat de polițiști, după ce a fost surprins conducând băut pe DN 1

94
0


Caravana Delegaților de Tineret ai României la ONU a poposit la Aiud prin intermediul Centrului Multicultural Liviu Rebreanu Aiud – Direcție Municipală de Cultură.

Gabriel Zvîncă, unul dintre cei doi delegați ai țării noastre s-a întâlnit cu 80 de elevi ai Colegiului Național „Titu Maiorescu” și a împărtășit cu aceștia despre ce reprezintă ONU și despre agenda 2030 a Organizației Națiunilor Unite.

Acesta a discutat cu tinerii aiudeni despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă și ce presupune să fii Delegat de Tineret în cadrul acestui for decizional.

A fost o întâlnire super interactivă, în care elevii au contribuit cu idei și soluții la cele 17 obiective ONU de pe agenda 2030.

Liceenii au fost foarte încântați de faptul că au dezbătut teme interesante, și-au spus punctul de vedere, iar vocea lor se face auzită la nivel mondial deoarece toate soluțiile pe care ei le-au propus vor fi parte dintr-un raport pe care Delegații de Tineret ai României îl vor prezenta în toamna acestui an la New York în fața celor 193 de reprezentanți ONU în lume.

Printre prioritățile tinerilor se numără: „educația de calitate”, „fără sărăcie”, „foamete zero”.

Mulțumim Gabriel Zvîncă și felicitări liceenilor aiudeni pentru implicare.

Coordonator proiect Aiud: prof. Cosmin Georgiu.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Aiud Info și pe GOOGLE NEWS



Source link