Acasă Stiri din Blaj Bărbat de 50 de ani din Blaj reținut de polițiști, după ce...

Bărbat de 50 de ani din Blaj reținut de polițiști, după ce și-a amenințat soția

198
0


Ieri, 2 mai 2022, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată de către o femeie, din Blaj, cu privire la faptul că a fost amenințată, de către soț, cu acte de violență.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, la data de 1 mai 2022, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, în timp ce se afla, împreună cu soția sa, la domiciliul unei rude, sub influența băuturilor alcoolice, ar fi amenințat-o, pe femeie, cu acte de violență.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de reclamantă, a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Totodată, față de bărbatul de 50 de ani, a fost întocmit dosar penal, pentru amenințare, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore.

Bărbatul a mai fost sub incidența ordinului de protecție provizoriu, după ce, pe fondul consulului de băuturi alcoolice, și-ar fi agresat soția, ulterior cei doi împăcându-se.

În cursul zilei de azi, 3 mai, acesta va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

FOTO: ARHIVĂ

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS



Source link