Acasă Stiri din Timis Când a văzut facturile la gaz și la curent, un bănățean a...

Când a văzut facturile la gaz și la curent, un bănățean a vrut să-și dea foc (video)

179
0


Când a văzut facturile la gaz si curent, un bănățean a vrut să-și dea foc (video)

Când a văzut facturile la gaz si curent, un bănățean a vrut să-și dea foc (video)

Un bărbat din Caransebeș a pus pe jar polițiștii, jamdarmii și personalul ambulanței din Caransebeș. Supărat și într-o stare de agitație extremă, acesta s-a stropit cu un lichid inflamabil și cu un cuțit în mână, a amenințat că își ia viața.

Toate acestea pe treptele Catedralei Episcopale din Caransebeș în mijlocul orașului.

Se pare că omul era și în stare de ebrietate. De mai multe ori, acesta și-a pus lama cuțitului la gât amenințând că-și taie beregata. Supărarea bărbatului era legată de niște amenzi aplicate de polițiști cu câteva zile în urmă – unele pentru tulburarea liniștii publice.

La fața locului au intervenit polițiștii de la Poliția Municipală Caransebeș, jandarmii, pompierii militari și un echipaj de la SJA.

Într-un acces de furie omul a încercat să-și dea foc cu hia pe care a scrisă amenda, însă au intervenit pompierii. Între timp, mai bine de o oră, au urmat negocieri cu polițiștii și jandarmii, a intervenit și un preot de la catedrala episcopală pentru a-l calma pe bărbat.

Bărbatul a spus că este din satul Borlova, comuna Turnu Ruieni și toată supărarea sa a plecat de la niște amenzi neachitate în valoare de aproape 1000 de lei. În același timp, omul a făcut o criză de nervi în momentul în care i-au sosit facturile la curent și gaz care însumează aproape 3000 de lei.

După mai bine de o oră de negocieri și parlamentări, bărbatul a fost calmat, dezarmat și dus cu mașina ambulanței la Secția de Psihiatrie a Spitalului Municipal Caransebeș. Nimeni nu a fost rănit, în schimb protestatarul s-a mai ales cu o amendă din partea polițiștilor, conform infocs.ro.





Source link