Acasă Stiri din Timis Celelalte Cuvinte, în concert la Casa Tineretului din Timișoara

Celelalte Cuvinte, în concert la Casa Tineretului din Timișoara

77
0


Celelalte Cuvinte, în concert la Casa Tineretului din Timișoara

Timișorenii sunt așteptaţi sâmbătă, 25 martie, între orele 19,30 şi 23, la Casa Tineretului, unde vor avea prilejul de a asculta live noile piese Celelalte Cuvinte, de pe albumul „Lumea Asta”.

”Trupa Celelalte Cuvinte pornește într-un turneu de lansare a noului album, intitulat <<Lumea Asta>>. Celelalte Cuvinte vin cu un show complet nou, care va cuprinde cea mai mare parte a pieselor de pe noul disc de studio, într-o serie de concerte de neratat pentru fanii rock și metal.

Albumul, lansat la casa de discuri Universal Music, propune o abordare nouă, dar care păstrează și amprenta clasică cu care Celelalte Cuvinte și-au obișnuit fanii în cei 41 de ani de muzică de calitate.

Albumul <<Lumea Asta>> este disponibil din data de 17.03.2023 pe toate serviciile de streaming, având și ediții limitate CD și vinil, pentru colecționari.

Pe lângă piese de pe „Lumea Asta”, din concertele turneului nu vor lipsi nici hiturile care au consacrat trupa și nici alte piese din repertoriul ei de-a lungul timpului. Turneul va fi un prilej de reîntâlnire cu fanii Celelalte Cuvinte din aproape toate orașele mari din România și se va întinde pe parcursul mai multor luni.

<<Scena este locul unde ne simțim cel mai bine și orice reîntâlnire cu fanii noștri este un prilej de imensă bucurie. Bucuria va fi cu atât mai mare cu cât de data aceasta vom putea să împărtășim cu ei noile piese Celelalte Cuvinte, de pe albumul Lumea Asta, un album la care am lucrat foarte mult și de care suntem mândri. Vom încerca să ajungem în toate orașele voastre si vă așteptăm să ne bucurăm împreună de noile piese>>”, a spus Călin Pop, solistul vocal și chitaristul trupei Celelalte Cuvinte.

Bilete online pe https://www.ambilet.ro/…/celelalte-cuvinte-timisoara…/ şi pe IaBilet :
https://www.iabilet.ro/bilete-timisoara-celelalte…/

Source link