Acasă Stiri din Prahova Circulație rutieră închisă duminică pe strada Mihai Bravu și alte artere din...

Circulație rutieră închisă duminică pe strada Mihai Bravu și alte artere din Ploiești. Cum vor circula autobuzele TCE

38
0


Vizita de duminică a patriarhului Daniel la Ploiești închide traficul pe mai multe artere intens circulate din Ploiești.

Decizia restricționării traficului rutier vine la pachet și cu modificarea rutelor pe care vor circula autobuzele TCE.

Astfel, având in vedere Hot.nr.15/16.05.2023 a Comisiei Mun. pentru Transport si Siguranta Circulatiei, in  perioada 27.05.2023 ora 12.00 – 28.05.2023 ora 24.00 se inchide circulatia rutiera pe strazile Artei, Armoniei si Mihai Bravu pentru buna desfasurare a resfintirii Bisericii Maica Precista. Ca urmare, transportul local se va reorganiza astfel :

Traseul 7, 22, 22b: Sensul spre Hale CORECO:

-pe  sensul  spre Centru: traseu  normal  pana  la  intersectia  strazilor Avram Iancu cu Mihai Bravu, apoi dreapta pe str.Mihai Bravu, stanga pe str. Alexandru Vlahuta si apoi pe strazile Stadionului, Postei, Nicolae Balcescu si in continuare ruta normala. Nu  se  va  efectua  statia Biserica  Armoniei si in locul ei se va opri in statia Postei, comuna cu traseul 5

Pe celalalt sens de circulatie, rutele nu se  modifica.

Traseul   104: Armoniei – UZTEL

– pe  sensul  UZTEL – Centru:  traseu  normal  pana  in  statia  Maternitate,  dupa  care se vor  parcurge  strazile: Alexandru Vlahuta, Stadionului, Postei,  Nicolae  Balcescu, Dr.Bagdazar. Nu  se  va  efectua  statia Biserica  Armoniei si in locul ei se va opri in statia Postei, comuna cu traseul 5. Capatul de linie al traseului 104 se muta in str. Dr.Bagdazar, in zona statiei Muzeul Petrolului.

– pe  sensul  Centru– UZTEL  se  parcurg  strazile: Dr. Bagdazar, Buna  Vestire, Avram Iancu, Mihai  Bravu  si in continuare  traseu  normal.

Traseele  28, 36, 44b: Centru –UZTEL

– pe  sensul  Centru – UZTEL:  rutele nu se modifica.

– pe sensul UZTEL – Centru: traseu  normal  pana  in  statia  Maternitate,  dupa  care se vor  parcurge  strazile: Alexandru Vlahuta, Stadionului, Postei,  Nicolae  Balcescu si in continuare rutele normala. Nu  se  va  efectua  statia Biserica  Armoniei si in locul ei se va opri in statia Postei, comuna cu traseul 5

Fata de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulatiei mai poate suferi modificari in functie de indicatiile agentilor de politie rutiera a municipiului Ploiesti care vor fi prezente in zona.



Source link