Acasă Stiri din Valcea COMUNA STOILEȘTI VA AVEA SEDIU NOU PENTRU PRIMĂRIE

COMUNA STOILEȘTI VA AVEA SEDIU NOU PENTRU PRIMĂRIE

30
0


f_350_200_16777215_00_images_banner6_Stoileti_primar_Florin_Ionescu
 

La sfârșitul lunii mai 2022, primăria Stoilești a aprobat predarea către Ministerul Dezvoltării Lucrarilor Publice si Administratiei prin Compania Naţională de Investiţii “C.N.I.” S.A. a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiţii „CONSTRUIRE SEDIU PRIMĂRIE ÎN COMUNA STOILEȘTI, JUDEȚUL VÂLCEA ȘI DOTARE, AMENAJARE PARC EXTERIOR ȘI RACORDARE LA UTILITĂȚI”

A fost aprobată și finanțarea cheltuielilor pentru racordurile la utilități (electrică, apa, canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat etc.), primăria obligându-se să asigure, în condițiile legii, suprafețele de teren necesare pentru depozitarea și organizarea șantierului.

Potrivit art. 5. Din Hotărârea nr. 34, se aprobă finanțarea din bugetul local a cheltuielilor pentru servicii și lucrări finanțate de UAT Comuna Stoilești, în valoare de 549.908,37 lei cu TVA.

UAT Comuna Stoilești se obligă ca, după predarea amplasamentului și a obiectivului realizat, să mențină destinația acestuia și să asigure mentenanta pe o perioada de minim 15 ani.Source link