Acasă Stiri din Vrancea Concert caritabil, înainte de Crăciun, la Adjud, cu soprana Diana Alexe

Concert caritabil, înainte de Crăciun, la Adjud, cu soprana Diana Alexe

100
0






Vineri, 23 decembrie, la Casa de Cultură ”Tudor Vornicu” din Adjud va avea loc concertul caritabil ”Crăciun acasă, la Adjud”. Protagoniștii spectacolului sunt soprana Diana Alexe și baritonul Jinxin Chen, acompaniați de Nocturne Quartet. Diana Alexe este din Adjud și a primit de curând titlul de Cetățean de onoare al municipiului Adjud. ”Accesul în sala de spectacole se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Primăria Adjud. Invitațiile pot fi rezervate cu minim 2 săptămâni înainte de concert. Pentru un minim ajutor pentru scopul caritabil al evenimentului, sugerăm o donație de minim 50 Ron. Din fondurile donate în seara concertului va fi achiziționat pentru Spitalul Municipal Adjud un sistem de ultrasunete Lumify S4-1 (sondă portabilă). Acesta este necesar pentru investigația pacienților în regim de urgență și întâmpinarea acestora în vederea diagnosticării cu aparatură de înaltă precizie.”, a anunțat primarul municipiului Adjud, Florin Nechifor.

Diana Alexe a absolvit Școala Generală ”Angela Gheorghiu” din Adjud, Colegiul Național de Artă ”Dinu Lipatti” din București (în 2014), Universitatea Națională de Muzică din București (în 2018) și Musik und Kunst Privatuniversität din Viena (în 2020). A beneficiat de burse artistice (inclusiv din partea Casei Regale a României) și a primit numeroase premii la evenimente artistice interne și internaționale.

Articolul precedentDăm ceva bani de la buget și la aceste sărbători de iarnă. O simplă adunare a alocărilor bugetare ne apropie de 700.000 lei (Focșani și Crâng)



Source link