Acasă Stiri din Prahova Deșeuri ilegale pe malul râului Teleajen. Deputatul George Ionescu solicită intervenția ministrului...

Deșeuri ilegale pe malul râului Teleajen. Deputatul George Ionescu solicită intervenția ministrului Mediului

18
0


Deputatul George Ionescu, de la Forța Dreptei, a descoperit pe malul râului Teleajen o cantitate importantă de deșeuri abandonată în apropierea DN 1B, la Bucov.

”În apropiere de Ploiești, pe malul râului Teleajen, au fost aruncați mai mulți baloți de dimensiuni mari, cu deșeuri compactate. Pentru că resturile, din plastic în special, au fost presate și legate în baloți, este clar că acestea au fost abandonate cel mai probabil de o firmă care se ocupă cu colectarea deșeurilor, dar care a preferat să le ”recicleze” pe câmp” a transmis deputatul Ionescu prin intermediul unui material video care poate fi vizionat la finalul articolului.

Citește și Tariful de producere al gigacaloriei ar putea fi majorat la Ploiești. Cât vor plăti ploieștenii pentru căldură și apă caldă

Ionescu a solicitat ministrului Mediului, Barna Tanczos, să dispună un amplu control și acuză conducerea Gărzii de Mediu Prahova că ”pare inexistentă când vorbim despre nereguli serioase de mediu, acționează însă la ”anonime” și comenzi politice”.

VIDEOSource link