Acasă Stiri din Prahova Dragă Volo, tot salariul ăla de 18.720 de lei pe lună îl...

Dragă Volo, tot salariul ăla de 18.720 de lei pe lună îl ai? Tot cu telefon șofer, mașină, secretare plătite la zi?

40
0


Ce faci, Volo? Bine? Călduț la tine, în biroul ăla uriaș și foarte bine încălzit de vis a vis de Catedrală? Cald și bine, nu? E bine că ai un loc de cinci stele plătit de prostime, unde să nu dormi de grija ei. Bravo!

Să știi că orașul pe care îl conduci, e rău de tot. Iarna iar te-a luat pe nepregătite. Străzile sunt patinoare, troleele se blochează în stații că nu au cauciucuri de iarnă sau că zăpada neridicată s-a transformat în polei.

Ploieștenii tăi, pe care îi iubești atât de mult, au întârziat la muncă, la școală, la primărie. Unii au ajuns la spital, dar nu cu treabă, ci că și-au lovit mașinile, capetele sau picioarele pe ghețuș.

Am făcut o oră și douăzeci de minute, dragă Volo, din centru, de la hotel Prahova, până la Podul Înalt, și n-am văzut un utilaj de deszăpezire, gospodarul vieții care ești. Unul măcar…

Citește și Ploiești, oraș administrat în bătaie de joc. Primăria nu a putut anticipa intervențiile pentru o ninsoare anunțată de două zile [VIDEO]

Mi-am adus aminte că sunt cu toate taxele la zi, la centimă, și nu primesc ce plătesc. Iar asta mă face să mă întreb dacă meriți să încasezi salariul ăla nerușinat, de 18.720 de lei pe lună plus, telefon șofer, mașină, secretare plătite la zi.

Vezi că e un gând periculos, care le poate da idei și ălora care stau în apartamentele semi-încălzite de competența ta nemărginită.

Asta m-a făcut să mă întreb, dragă Volo, dacă ești incompetent sau doar hahaleră/mangafa populistă? Sau amândouă?

În ceea ce mă privește, stau liniștit și nu-mi face griji. Știu, mangafa!, că ai tu un tricou pregătit să prostești lumea. Pa! Promit să revin.



Source link