Acasă Stiri din Prahova Fetiţa răpită din Brăila, găsită de poliţişti. Cum au procedat polițiștii

Fetiţa răpită din Brăila, găsită de poliţişti. Cum au procedat polițiștii

80
0


Fetiţa de 13 ani, din Brăila, răpită de un tânăr din Vaslui a fost găsită de poliţişti după ce şi-a deschis telefonul şi l-a lăsat pe silenţios. În câteva zeci de minute, poliţiştii au găsit-o pe copilă în casa răpitorului şi au eliberat-o.

Totul s-a întâmplat pe 23 noiembrie, în satul Pitulaţi, comuna Scorţaru-Nou din judeţul Brăila, acolo unde tânărul din Vaslui, în vârstă de 22 de ani, a mers pentru a se întâlni cu o tânără de 18 ani pe care o cunoscuse pe internet.

Citește și: Controale de trafic rutier în Prahova. În ultimele 24 de ore mai mulți șoferi au fost prinși beți la volan

Pentru că nu a găsit-o pe fata de 18 ani, tânărul a intrat în vorbă cu fetiţa de 13 ani, care s-a dovedit a fi verişoara tinerei. Acesta a convins-o pe fată să se urca în maşina sa şi a plecat cu ea.

Mama fetiţei a fost cea care a alertat Poliţia atunci când a aflat că fiica sa a fost răpită.

Ajunsă în casa răpitorului în comuna Băcani din judeţul Vaslui, fata a povestit că a fost violată de tânăr, iar la un moment dat a reuşit să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Poliţiştii au sfătuit-o să lase telefonul deschis, dar pe modul silenţios, iar în câteva zeci de minute au reuşit să identifice casa şi să o salveze pe copilă.

Citește și: Imaginile zilei în Ploiești – Avioanele de luptă se pregătesc pentru 1 Decembrie



Source link