Acasă Stiri din Suceava Foresta și Bucovina Rădăuți au încheiat anul pe primele două locuri

Foresta și Bucovina Rădăuți au încheiat anul pe primele două locuri

58
0


In ultima rundă înainte de vacanța de iarnă, Foresta a remizat la Bacău, scor 1-1, în timp ce Bucovina a câștigat în deplasarea de la Fălticeni cu 3-1

Foresta a încheiat anul competițional cu o remiză, scor 1-1, înregistrată sâmbătă, pe terenul celor de la CSM Bacău, într-un meci din cadrul etapei a XV-a a Ligii a III-a la fotbal.

Fără trei titulari, Makongo, Botezatu și Chika fiind accidentați, “galben-verzii” au deschis scorul pe stadionul Letea în minutul 40, când basarabeanul Daniel Muntean a finalizat cu gol o acțiune personală.

Gruparea băcăuană a replicat imediat după pauză, Cozma restabilind egalitatea în minutul 47, cu un șut puternic din careu.

Niga și-a salvat apoi echipa de la un nou gol cu un plonjon senzațional la ocazia lui Zaharia, iar la poarta opusă Grosz a deviat mingea în corner la o lovitură de cap trimisă de M. Ilie pentru 1-1 la final.

Foresta: Niga – Grosu, Cimbru, Al. Ionescu, Nițu – Samson, M. Ilie – Netbai, Filip, Căinari – Muntean. Antrenor: Dorin Goian. Au mai intrat: Tănasă, Mirică și David.

Bucovina Rădăuți a urcat pe locul 2 după victoria de la Fălticeni

Bucovina Rădăuți a urcat pe locul 2 în clasamentul seriei întâi la intrarea în vacanța de iarnă, după ce s-a impus sâmbătă, pe terenul celor de la Şomuz Fălticeni, cu scorul de 3-1.

Echipa antrenată de Ionuț Plămadă s-a impus pe stadionul “Constantin Jamaischi” prin golurile marcate de Aftanache (’52), Ungurianu (’74) și Florescu (’90), după ce gazdele au condus la pauză prin reușita lui Savin (‘15).

Şomuz: Puianu – Alecsandru, Vitu, Antonesei, Nistor, Dănilă, Cîrstean, E. Ciobanu, Julei, Savin, Martin. Antrenor: Florin Ailenei. Au mai intrat: R. Ciobanu, Bejenar și Cara.

Bucovina: Udeanu – Şpac, Dumitraș, Florescu, Coajă, Leonte, Ungurianu, Stroe, Aftanache, Sahlean, Stoian. Antrenor: Ionuț Plămadă. Au mai intrat: Baciu, Coroamă și Irimescu.

Rezultatele etapei a XV-a:

Ceahlăul Piatra Neamț – Ştiința Miroslava: 2-1

CSM Bacău – Foresta Suceava: 1-1

Şomuz Fălticeni – Bucovina Rădăuți: 1-3

Viitorul Darabani – Rapid Brodoc: 5-1

Dante Botoșani – FK Miercurea Ciuc II: 2-1.

Foresta și Bucovina Rădăuți au încheiat anul pe primele două locuri

La finalul primei faze a campionatului, primele patru clasate se vor califica în play-off, iar ultimele șase vor evolua în play-out. (Dănuț CHIDOVEȚ)





Source link