Acasă Stiri din Sibiu Idei de cadouri pentru prieteni și familie

Idei de cadouri pentru prieteni și familie

143
0


Cumpărarea unui cadou de ziua unui prieten nu este o sarcină ușoară, în special dacă este vorba despre un prieten mai vechi, căruia i-aui oferit deja câteva lucruri importante de-a lungul anilor. Dacă ai rămas în pană de idei, îți oferim câteva soluții care să te scoată din impas!

Dacă sărbătoritul face parte din familie, este ceva mai ușor să alegi un cadou deoarece îți cunoști bine apropiații. Doar că și în acest caz poate interveni rutina cadourilor și să găsești cu greu ceva nou care să îi surprindă pe cei dragi.

Este important ca în momentul în care achiziționezi un cadou pentru prieteni sau familie să te gândești care va fi reacția pe care vrei să o stârnești: amuzament, surpriză, emoție sau încântare. În cazul familiei poți opta pentru icoane, mai ales dacă este vorba despre părinții sau bunicii credincioși care apreciază valorile creștine și merg des la biserică.

Se spune că icoana oferită în dar poate fi protectoare în anumite situații de cumpănă, dar și atunci când apar certuri între membrii familiei. Un cadou ideal în acest caz ar fi Icoana Cina cea de Taină. O poți dărui chiar în Săptămâna Mare, cu câteva zile înainte de Paște.

Icoana simbolizează unul dintre cele mai importante momente din viața lui Iisus Hristos, fiind ultima Sa cină alături de ucenicii Săi înainte de a fi prins și răstignit. În istorie a fost marcat drept un moment special în care Domnul Iisus a folosit pâinea și vinul pentru a le arăta ucenicilor cum urmează să fie jertfit din cauza păcatelor oamenilor.

Dar, nu doar icoanele sunt potrivit pentru familie, ci și cadourile personalizate. Poți dărui, spre exemplu, o ramă foto digitală care să pună în valoare cele plăcute amintiri din viața voastră. O astfel de ramă este mult mai versatilă întrucât permite rularea mai multor fotografii pe ecran, față de ramele foto clasice.

În cazul prietenilor poți opta pentru jocuri de societate, haine personalizate sau chiar un cadou de lux.

Dacă vrei să-ți impresionezi prietenii cu obiective mai sofisticate, atunci soluția este ClassGifts.ro. Aici găsești pentru prietenii tăi diverse obiecte practice precum pahare speciale pentru Whiskey sau vin roșu, un set de cafea, fie un încălzitor pentru Cognac.

Totodată, dacă știi care sunt hobby-urile prietenilor tăi încearcă să găsești un obiect care să îi ajute să-și dezvolte pasiune. În cazul în care este pasionat de fotografie, un dar ideal ar fi un acumulator extern sau un accesoriu rotativ pentru time-lapse. Dacă urmărește competițiile sportive, gândește-te care este echipa sa favorită și dăruiește un tricou personalizat sau bilete la meciul favorit.

Prietenii vechi pot fi mai greu de mulțumit, însă trebuie să te gândești la scopul cadoului pentru a găsi soluția ideală: dacă este unul spiritual, amuzant sau practic. În cazul familiei, alegerea unui dar poate fi ceva mai ușoară dacă optezi pentru un cadou spiritual. Dacă ai luat deja o decizie, te poți pregăti de petrecere!



Source link