Acasă Stiri din Timis Iguana Fight Team Timișoara și-a luat partea leului la Trofeul Tamashyi

Iguana Fight Team Timișoara și-a luat partea leului la Trofeul Tamashyi

10
0


Iguana Fight Team Timișoara și-a luat partea leului la Trofeul Tamashyi

Iguana Fight Team Timișoara și-a luat partea leului la Trofeul Tamashyi.

Peste 400 de sportivi din România, Serbia și Ungaria au participat în weekend la Trofeul Tamashyi. Competiția desfășurată la Giroc a reunit practicanți ai stilurilor grappling (regulamentul United World Wrestling, propus ca sport olimpic), kickboxing și MMA.

Mai mulți luptători de la Iguana Fight Team Timișoara s-au evidențiat în această competiție.

Rezultatele obținute de aceștia sunt următoarele: Marian Dudu – câstigătorul centurii piramidei categoriei 65 kg la kickboxing și a turneului de grappling, David Boiciuc – locul 1 la grappling și victorie înainte de limită într-un meci de MMA, Mihail Gonciulea – locul 2 la kickboxing (debutant), Cristian Popovici – locul 2 la kickboxing, locul 3 la grappling și victorie înainte de limită într-un meci de MMA, Alex Belengeanu – locul 2 la grappling, Robert Baranyi – loc 3 la grappling, Iosif Kardos – locul 3 la grappling, Andrei Gongianu – locul 1 la grappling, locul 2 la kickboxing și locul 2 la MMA, Adelin Gafton – locul 3 la grappling și victorie înainte de limită într-un meci de MMA, Flavius Petrescu – locul 3 la grappling și victorie înainte de limită într-un meci de MMA, Valentin Roman – locul 3 la grappling.

„Le mulțumesc tuturor celor care au ajutat la reușita spotivilor noștri: Cabinet Individual de Psihologie Crainic Cătălina Mariana, Sașa Marcov, Daniel Micu, sponsorului nostru principal – SC G.S.A Concept 2017 S.R.L, Knockout Store și The Fisher by Chef Daian.

Nu în ultimul rând mulțumim galeriei, una foarte numeroasă, care ne-a susținut neîncetat și necondiționat pe parcursul celor două zile ale competiției”, a declarat antrenorul Marius Crainic.

Source link