Acasă Stiri din Prahova Inițiativă lăudabilă a polițiștilor prahoveni. O acțiune de suflet, pentru suflete foto-VIDEO

Inițiativă lăudabilă a polițiștilor prahoveni. O acțiune de suflet, pentru suflete foto-VIDEO

88
0


O nouă acțiune de suflet, pentru suflete, a polițiștilor prahoveni, de Ziua Mondială a Vârstnicilor.

Comunicatul IPJ Prahova

În fiecare an, la data de 1 octombrie, este celebrată Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, motiv pentru care, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au vrut să marcheze această zi, transformând gândurile bune în fapte.

Astfel, la data de 30 septembrie a.c., aceștia au ales să o viziteze pe doamna Lucica din satul Valea Unghiului, care ne promisese în luna decembrie a anului trecut, într-o vizită anterioară, că va zâmbi tot anul pentru faptul că i-am deschis poarta în toiul iernii.

Citește și Miercuri, 5 octombrie, de Ziua Educației, nu se învață!

Ieri, pe doamna Lucica am găsit-o tot în pridvorul casei, ca anul trecut, bucurându-se de bătrânețea ei în căsuța de poveste din mijlocul satului.

I-am deschis din nou poarta și am fost lângă ea pentru puțin timp, bucurându-i sufletul frumos.

Călătoria noastră nu s-a încheiat atât de repede. Drumul ne-a dus mai apoi în orașul Slănic, făcându-i o vizită celui care, a fost colegul nostru, pentru o zi.

Nu puteam uita de „celebrul” nea Costică, cel care, la vârsta dumnealui onorabilă de 80 de ani a pus de un flagrant cu polițiștii Orașului Slănic.

Fie ca fiecare bătrân, oamenii buni, bunicii– mai ales cei singuri – să primească vizita unui înger, pentru a-și aminti că nu sunt singuri! Bunicii ne sunt rădăcinile, iar fără rădăcini ne pierdem identitatea.

FOTO

VIDEO



Source link