Acasă Stiri din Prahova Mai multe categorii de bugetari nu și-au încasat salariile vineri. Ministerul Finanţelor...

Mai multe categorii de bugetari nu și-au încasat salariile vineri. Ministerul Finanţelor asigură că dispune de fondurile bugetare necesare

12
0


Mai multe categorii de bugetari nu și-au încasat salariile vineri, Ministerul Finanțelor susținând că „ s-au înregistrat disfuncţionalitaţi ale sistemelor informatice partajate care asigură transferul sumelor în sistemul bancar”.

Ministerul asigură că dispune de fondurile bugetare necesare pentru a plătii toate repturilor salariale din sistemul bugetar. Totodată, Ministerul susține că în proporție de 60% plățile au fost făcute, iar restul de salarii vor fi încasate luni.

„Ministerul Finanţelor dă asigurări că dispune de fondurile bugetare necesare pentru plata tuturor drepturilor salariale din sistemul bugetar. Din motive obiective, în data de 13 mai 2022, s-au înregistrat disfuncţionalitaţi ale sistemelor informatice partajate care asigură transferul sumelor în sistemul bancar, precum şi în sistemul de plăţi interbancare, înregistrându-se întârzieri parţiale la plată”, a transmis Ministerul Finanțelor.

„Regretăm neajunsurile create şi le dăm asigurări tuturor celor afectaţi că depunem toate eforturile pentru ca astfel de disfuncţionalităţi tehnice să nu se mai repete”, completează Ministerul Finanțelor.Source link