Acasă Stiri din Vrancea Medalie de aur pentru sportivul de la CSM Focșani 2007, Asley Gonzalez,...

Medalie de aur pentru sportivul de la CSM Focșani 2007, Asley Gonzalez, la Cupa Europeană de Judo

35
0Astăzi, sportivul legitimat la CSM Focșani 2007, Asley Gonzalez (de origine cubaneză), a câștigat medalia de aur (cat. 100 kg) la European Open 2022, competiție disputată la Cluj-Napoca. După primul tur liber, sportivul clubului focșănean l-a învins în turul al doilea pe sirianul Adnan Khankan. În turul trei, Gonzalez a învins un judoka din România, Daniel Matei, iar în finala cat. 100 kg Asley Gonzalez a câștigat în fața unui alt sportiv român, Luca Kunszabo. A fost a doua medalie de aur pentru delegația română la această competiție (primul aur fusese obținut de Florentina Ivănescu, sâmbătă, la categoria 63 kg).

La această Cupă Europeană de Judo au participat 202 judoka (142 la masculin și 60 la feminin) din 32 de țări de pe 5 continente. Delegația țării noastre a cuprinsa 31 de sportivi, 23 la masculin şi 8 la feminin. România a ocupat locul secund în clasamentul pe medalii la Openul European de judo de la Cluj-Napoca, având un bilanţ de 11 medalii, 2 de aur, 4 de argint şi 5 de bronz.

Articolul precedentRazie a polițiștilor rutieri azi noapte, în Focșani/ Șoferi depistați sub influența alcoolului sau a drogurilorSource link