Acasă Stiri din Prahova Mesajul Nadiei Comăneci către David Popovici – VIDEO

Mesajul Nadiei Comăneci către David Popovici – VIDEO

118
0


„Zeiţa de la Montreal”, așa cum a numit-o presa din întreaga lume, a reușit, la doar 14 ani, să intre în istoria gimnasticii mondiale, obținând prima notă de 10. Nadia îi transmite lui David Popovici, cel care pare să-i calce pe urme, un mesaj de felicitări, într-o postare pe  Facebook.

La 14 ani, Nadia Comăneci impresiona o lume întreagă cu evoluțiile sale la Olimpiada de la Montreal, Canada. Acum, David Popovici pare să facă același lucru, doborând record după record în natație.

David Popovici a câștigat finala de 200 de metri liber la Campionatele Europene de la Roma și a stabilit și un nou record mondial la juniori: 1:42:97. Acesta este al treilea cel mai rapid timp din istorie la această probă.

Reamintim că David Popovici a câștigat medalia de aur la 100 de metri liber și a doborât recordul mondial, stabilindu-l la 46.86 de secunde, cu 5 sutimi mai puțin decât recordul anterior.

Nadia Comăneci a postat mai multe mesaje de felicitări către David Popovici, pe pagina ei de Facebook.

“David Popovici! Ce mai este de spus?! Felicitări! Record după record! Mă bucur enorm, aștept să ne revedem curând. Bravo!

Cu ani în urmă, am avut deosebita plăcere de a participa la premierea unui concurs de natație de juniori, la București. Câștigătorul nu a fost altul decât micuțul David Popovici. Felicitări, David! Ție, antrenorilor, părinților și Federației pentru rezultatul fabulos. După ani de muncă, disciplină și reziliență este un merit al unei echipe întregi, care a fost și este alături de tine! Succes în continuare, să fii o inspirație pentru generația de astăzi. Cu siguranță ne vedem la Paris 2024.”



Source link