Acasă Stiri din Timis Moarte cumplită pentru un bărbat din vestul țării. Cazul, în atenția celor...

Moarte cumplită pentru un bărbat din vestul țării. Cazul, în atenția celor de la Cercetări Penale

45
0


moarte

Moarte cumplită pentru un bărbat din vestul țării. Cazul, în atenția celor de la Cercetări Penale

Un bărbat în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața, joi după-amiază, într-un accident cauzat de un tânăr aflat la volanul unei autoutilitare, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Potrivit IPJ Arad, „în jurul orei 18,45 a avut loc un accident de muncă în localitatea Bonțești, județul Arad. Din cercetări a reieșit că un bărbat de 30 de ani, din satul Iosaș, angajat al unei societăți comerciale din localitatea Bonțești, în timp ce manevra o autoutilitară în cuplu cu o semiremorcă, ar fi accidentat mortal un bărbat de 33 de ani, din satul Frumoasa.

Cadavrul a fost transportat la SJML Arad în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”.

De remarcat, că în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor privind securitatea și sănătatea în muncă.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale care se impun, conform newsar.ro.

Source link