Acasă Stiri din Timis Mugur Isărescu încasează și pensie, și salariu, în vreme ce le recomandă...

Mugur Isărescu încasează și pensie, și salariu, în vreme ce le recomandă românilor să bea un ceai de tei, ca să se calmeze

23
0


Mugur Isărescu încasează și pensie, și salariu, în vreme ce le recomandă românilor să bea un ceai de tei, ca să se calmeze

Cu veniturile astea, toți românii ar bea ceai de tei și s-ar liniști! Mugur Isărescu are și pensie, și salariu! Venituri de peste 20.000 de euro pe lună.

Într-o perioadă în care prețurile la alimente au explodat, Mugur Isărescu, guvernatorul BNR, le-a recomandat românilor un ceai de tei, ca să se calmeze.

Astfel, Bugetul.ro vă prezintă astăzi veniturile șefului Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, după ce i-am consultat ultima declarație de avere.

Trebuie precizat că Isărescu încasează lunar și pensie, și salariu.

Potrivit ultimei declarații de avere, pe anul 2020, Mugur Isărescu a încasat salarii dintre trei surse: 966.361 de lei – pentru funcția de guvernator BNR, 30.612 lei – pentru faptul că e membru titular la Academia Română, respectiv 1.330 de lei – pentru activități didactice la ASE. De aici, rezultă, conform calculelor Bugetul.ro, o sumă netă de 998.303 lei.

La veniturile din salarii, potrivit declarației de avere din iunie 2021, verificate de Bugetul.ro, Isărescu a beneficiat, în 2020, și de o pensie anuală în valoare totală de 193.740 de lei.

Continuarea pe Bugetul.ro

Source link