Acasă Stiri din Vrancea O medalie de aur și două de argint pentru tinerii atleți focșăneni...

O medalie de aur și două de argint pentru tinerii atleți focșăneni la Campionatul Național pentru Juniori 1

31
0La Cluj-Napoca s-a desfășurat sâmbătă și duminică etapa finală a Campionatului Național pentru Juniori 1 (U20) la atletism. Sportivii legitimați la CSS – CSM Focșani 2007 au obținut la acest concurs următoarele rezultate :

– Locul 1 și medalie de AUR în proba de ștafetă 4x400m fete, echipă care le-a avut în componență pe Banciu Alexandra, Toader Karina, Tănase Andreea și Ilinoiu Corina.

– Locul 2 și medalie de ARGINT în proba de ștafetă 4x400m mixt, echipă alcătuită din Neacșu Robert, Ilinoiu Corina, Tănase Andreea și Popoiu Andrei.

– Locul 2 și medalie de ARGINT în proba de ștafetă 4x100m fete, echipă formată din Banciu Alexandra, Toader Karina, Tănase Andreea și Ilinoiu Corina.

-Locul 4 în proba de ștafetă 4x400m mixt, echipă formata din Moldovan Răzvan, Banciu Alexandra, Toader Karina și Dima George.

-Locul 5 în proba de ștafetă 4x400m băieți (Moldovan Răzvan, Dima George, Popoiu Andrei și Neacșu Robert).

-Locul 6 în proba de ștafetă 4x100m băieți (Neacșu Robert, Popoiu Andrei, Dima George și Moldovan Răzvan).

Sportivii noștri sunt pregătiți de prof. Marius Batog, prof. Gabriel Alexandrescu și prof. Sergiu Crăciun. Prof. Marius Batog mulțumește autorităților locale, părinților și tuturor celor care sunt aproape de sportivii noștri și îi susțin în acțiunile lor. Felicitări sportivilor și antrenorilor! (CSM Focșani 2007)

Articolul precedentMedalie de aur pentru sportivul de la CSM Focșani 2007, Asley Gonzalez, la Cupa Europeană de JudoSource link