Acasă Stiri din Prahova O tură pe munte cu Cristi Minculescu: De la cel mai înalt...

O tură pe munte cu Cristi Minculescu: De la cel mai înalt vârf al Muntelui Olimp la baie în Marea Egee la sfârșit de septembrie

67
0


Sfârșitul lunii septembrie, perioada din an în care orice gând legat de concediu e eclipsat de temperaturile care scad de la o zi la alta, de aglomerația din orașe venită la pachet cu reînceperea școlii și de ultimul sprint din an la locul de muncă.

Într-un astfel de context, nu am stat prea mult pe gânduri când ghidul montan Cristi Minculescu mi-a propus să urcăm împreună pe Muntele Olimp. Perioada? 22-25 septembrie. Gașca?

În afara de Cristi, pe care îl cunosc de câțiva ani și despre care colegii mei v-au ținut la curent cu cele mai importante ascensiuni ale sale, încă patru persoane care mi-au arătat că prieteniile adevărate nu au nevoie de prea mult timp pentru a se lega și nici de un context specific. Cu siguranță ne vom revedea în scurt timp spre un alt vârf!

Plecarea din Ploiești a fost joi, 22 septembrie, în jurul orei 03.00, iar după ce ne-am grupat în București am pornit spre Grecia – Litochoro, având de parcurs un drum de 12-13 ore.

Citește continuarea pe www.vacanta-ta.ro.Source link