Acasă Stiri din Sebes Pod rutier nou peste râul Sebeș pe DN 67C, la Căpâlna

Pod rutier nou peste râul Sebeș pe DN 67C, la Căpâlna

90
0


Primăria din Vințu de Jos, face un apel public la mai multă responsabilitate din partea cetațenilor, înainte de a se decide unde doresc să iși arunce deșeurile. Acest apel vine în urma sesizărilor cetățenilor care sunt sătui de mizeria din comună.

Mai mulți cetățeni care locuiesc în zonă, fie în comuna Vințu de Jos sau în localitățile din împrejurimi, nu se mai deplasează cu gunoiul la punctele de colectare special amenajate și îl aruncă pe marginea drumurilor județene, pe câmp, pe marginea râurilor sau pe unde apucă.

Acest lucru se întâmplă frecvent, iar oamenii sunt exasperați de modul în care arată comuna noastră, plină de gunoaie.

Ultimele imagini trimise de către un cetățean arată o grămadă de resturi de materiale de construcții, ambalaje din plastic, sticle, lăzi din plastic și gunoi menajer, aruncate în câmp, lângă o cultură de porumb.

Nu este prima oară când oamenii fac apel la cei cu mai puțin bun simț din zonă rugându-i să folosească ghenele de gunoi și nu boscheții pentru a-și depozita gunoaiele, aceștia rugându-se de autoritățiile competente să-i amendeze pe cei care sunt surprinși că aruncă resturile menajere în stradă.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Sebeș Info și pe GOOGLE NEWS

Ultimele știri din Sebeș



Source link