Acasă Stiri din Prahova Prahoveanul Laurian Manta, backing vocalist WRS: „Meritam să fim în primii zece!”

Prahoveanul Laurian Manta, backing vocalist WRS: „Meritam să fim în primii zece!”

257
0


Prahoveanul Laurian Manta, backing vocalist al artistului Wrs la Eurovision, consideră că România merita să fie în top zece la marea finală. „Am muncit enorm pentru acele trei minute care s-au văzut pe scenă, iar faptul că ne-au fost furate voturi a lăsat un gust amar. Llamame a făcut și va face furori și asta e tot ce contează. Dincolo de interese și un „tratament” acordat țării noastre pe care nu aș vrea să le mai comentez”.

Pe Laurian Manta, de fel din Slănic, îl cunoaște o țară întreagă încă de pe vremea când, la doar 17 ani, întorcea 4 scaune la „Vocea României”, interpretând, fără cusur, piesa „Je suis malade” a Larei Fabian.

Au urmat colaborări de succes și un parcurs muzical care l-a dus pe Laurian pe scena de la Torino, alături de artistul WRS, pe numele său Ionuț Andrei Ursu.

„Mi-a plăcut piesa, am acceptat onorat propunerea de a fi backing vocalist. Experiența de la Arena Pala Olimpico a fost una de neuitat. Practic, faptul că am ajuns în finală, pentru noi, pentru mine, a însemnat enorm. Tot ce am făcut în seara de sâmbătă pe scenă a fost distracție. Am dat tot ce am avut mai bun, distrându-ne, după o muncă imensă”, a spus Laurian. 

Legat de scandalul internațional apărut după această competiție, Laurian Manta a dat dovadă de diplomație, susținând că, pentru el, Eurovision rămâne un concurs muzical, nu unul politic, nu unul al intereselor de orice natură.

Citește și: Două vorbe despre mizeria de la Eurovision și alte două despre demnitatea de a nu mai participa la așa ceva

„ Am fost șocat când am văzut că România a fost eliminată din calcul la acordarea punctajului. Clar nu meritam locul 18 din 25 de participanți. Clar ar fi trebuit să avem mai mult de 64 de puncte. Mi-a plăcut Kalush Orchestra din Ucraina, dar băieții nu erau de locul I. S-a reacționat pe emoțional, nu pe criterii strict artistice. Spania a fost preferata mea. Dincolo de acest întreg scandal, perfect îndreptățit, eu rămân cu o experiență minunată în suflet și cu mulți prieteni, artiști internaționali, pe care am avut onoarea să îi cunosc acolo, la Torino”, a mai spus Laurian .

sursa foto -Facebook Laurian Manta



Source link