Acasă Stiri din Blaj Rezultate de excepție obținute de elevii Liceului Tehnologic „Ștefan Manciulea” Blaj, la...

Rezultate de excepție obținute de elevii Liceului Tehnologic „Ștefan Manciulea” Blaj, la concursul „Manager pentru o zi”

52
0


Fetele din „Mica Romă” conduse de profesoara Raluca Rotar au devenit campioane naționale în cadrul turneului desfășurat la Tulcea.

„Atunci când crezi în echipă și dai totul pentru a câștiga, voleiul te răsplătește în cel mai frumos mod posibil!!! Mulțumesc fetelor, părinților, conducerii școlii și tuturor celor implicați!”, a transmis Raluca Rotar.

Finala Olimpiadei Nationale a Sportului Școlar s-a desfasurat la Tulcea în perioada 4-7 mai. Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” a fost în grupă cu Școala Gimnaziala „Coresi” Târgoviste, Școala Gimnazială „Avram Iancu” Baia Mare și Școala Gimnazială Nr 179 București. Rezultate grupă: Blaj – București 2-0 Blaj – Baia Mare 2-0, Blaj- Târgoviște 2-1. În semifinală Blajul a întâlnit Școala Gimnazială „Ion Creangă” Suceava și s-a impus cu scorul de  2-0, iar în finală a avut parte de o nouă dispută cu formația din Târgoviște, adjudecată și de această dată, scor 2-1.

Componența lotului: Brianna-Maria Barna, Amira Ana-Maria Săbăduș, Mara Miriam Mihu, Jasmine Iulia Mărginean, Teodora Ștefania Comănici, Rania Lara Ștefănescu, Teodora Iulia Nicoară, Anastasia Gruiescu, Irina Nadia Nemeș, Maia Daria Tocaciu

De altfel, liceul blăjean se mândrește în acest an cu performanța realizată: toate cele 4 echipe participate la Olimpiada Națională a Sportului Școlar, atât la masculin (gimnaziu, antrenor Silvia Marcu), cât și la feminin, s-au calificat în finale. La ONSS, liceu, în perioada 25-28 mai, sunt turneele finale la Focșani (feminin, cu echipa Ralucăi Rotar) și București (la masculin, echipă pregătită de Dan Balu)

La Blaj, performanța este la ea acasă, Volei Alba Blaj cucerind zilele trecute al 7-lea titlu național în ultimii 9 ani.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Blaj Info și pe GOOGLE NEWS



Source link