Acasă Stiri din Ocna Mures Sănătatea Cluj – CS Ocna Mureș 7-3 (1-3)

Sănătatea Cluj – CS Ocna Mureș 7-3 (1-3)

97
0


CS Ocna Mureș a pierdut incredibil în derby-ul suferinței Seriei a IX-a, din eșalonul terț, 3-7 (3-1) cu Sănătatea Cluj, la ultima reprezentație a anului, după ce la jumătatea meciului a condus cu 3-1, un rezultat rușinos!!!

Și dacă după o repriză, vizitatorii erau în grafic, actul secund a însemnat un veritabil coșmar, cu o răsturnare neverosimilă de situație, 6 goluri ale “virușilor verzi” (reușite Al. Oltean – 48 și 87 – penalty, Căt. Mureșan – 54 și 70, D. Paul – 74, Al. Paul – 77) și o iarnă cu “lanterna roșie” în brațe pentru CS Ocna Mureș!!! Al doilea joc consecutiv în care “alb-albaștrii” sunt învinși la un scor de maidan (0-6 cu Metalurgistul Cugir acum o săptămână), de data aceasta încasând o jumătate de duzină de goluri într-o repriză!!!

Ocnamureșenii au avut parte din nou de o partidă nebună în care au condus cu 2-0 și 3-1 în primul mitan (au punctat Socaci 8, Ceaca 9 și 30, respectiv Al. Paul 27), dar s-au trezit egalați în primele 10 minute după pauză, când au trăit iarăși un “blackout”. Și când se părea că “Soda dragă” cosmetiza sezonul printr-un succes într-un meci de 6 puncte, ce a opus ultimele două clasate, cu miza evitarea “lanternei roșii”, elevii lui Dan Roman au capotat lamentabil în actul secund, defensiva fiind sub orice critică (o medie de 3.13 goluri/ meci).

Toamna fotbalistică a fost pentru gruparea din orașul salin precum un “roller coaster”, cu căderi în campionat (11 jocuri fără victorie, doar două puncte strânse!!!) și urcurșuri în Cupa României (unde miercuri, la Zlatna, cu Minaur Baia Mare, este un meci pentru o calificare istorică în sferturile de finală)! Iar această perioadă poate fi sintetizată fidel de cele petrecute pe “Clujeana”. Cu 9 puncte acumulate în 15 etape (anul trecut erau 16), CS Ocna Mureș trăiește emoțiile retrogradării din Liga a 3-a, dar și performanța din Cupa României

 • 0-1, MIN. 8: SOCACI a deschis scorul după o acțiune indivudlaă în care a driblal mai mult adversari, inclusiv pe portarul Cotârlă

• 0-2, MIN. 9: CEACA a majorat avantajul, cu un șut pe lângă portar, după o lansare în adâncime de la Al. Giurgiu

• 1-2, MIN. 25: gazdele au redus handicapul prin Al. PAUL, la un contraatac

• 1-3, MIN. 30: CEACA a realizat dubla, reluare cu capul la colțul scurt, la un corner executat de același Al. Giurgiu

• 2-3, MIN. 48: Al. OLTEAN a punctat din apropiere

• 3-3, MIN. 54: Căt. MUREȘAN restabilește egalitatea cu o reluare cu capul

• 4-3, MIN. 70: același Căt. MUREȘAN a marcat cu capul la un corner Vescan

• 5-3, MIN. 74: D. PAUL a finalizat, tot cu capul, la o centrare din stânga

• 6-3, MIN. 77: Al. PAUL a realizat dubla!

• 7-3, MIN. 86: Al. OLTEAN transformă un penalty

Au evoluat formațiile:

Sănătatea: Cotârlă  – Poenar, V. Mureșan, C. Cîmpean/ cpt – Saroși, D. Paul, Szoloși, Al. Paul, Vescan – Da Silva, Al. Oltean; rezerve Țărmure. G. Florescu, Cobârzan, Tilincă, An. Pascu, An. Ștefan, Moszi, D. Rusu, Iancu. Antrenori Marius Semeniuc și Csaba Kis.

CS Ocna Mureș:  Cadar – Gorba (87, Bucșa), Paleoca (87, Al. Țăranu), Cimpoieșu, D. Mic – Socaci, Al. Giurgiu/ cpt, G. Goronea (66, Guț) – Căt. Creț (87, Cioargă), Ceaca, Ad. Coman (76, D. Ghiță); rezerve Fl. Stângă, Roman. Antrenor Dan Roman.

Arbitri Fl. Mazilu (Satu Mare), Cr. Buzzi (Oțelul Roșu), R. Svatsinka (Reșița) Observatori T. Marchiș (Baia Mare). T. Biriș (Hunedoara).

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ocna Mureș Info și pe GOOGLE NEWS

Ultimele știri din Ocna Mureș



Source link