Acasă Stiri din Sibiu Sibiul, inclus pe lista Aeroportului Luton cu cele mai frumoase destinații turistice

Sibiul, inclus pe lista Aeroportului Luton cu cele mai frumoase destinații turistice

30
0


Aeroportul Luton din Londra a realizat o listă cu cele mai frumoase destinații turistice din Europa perfecte pentru un City Break. Printre marile orașe precum Milano, Barcelona, Praga și Amsterdam, pe listă se regăsește și Sibiul. 

„Ai un singur weekend în care poți evada anul acesta? Acestea sunt city break-urile noastre favorite în Europa și ar trebui să le adaugi pe lista ta”, spun cei de la London Luton Airport. 

Pe lista acestora se regăsesc orașe europene precum Milano (Italia), Barcelona (Spania), Amsterdam (Olanda), Cracovia (Polonia), Praga (Republica Cehă), Nisa (Franța), Split (Croația) și, nu în ultimul rând, Sibiul. 

Despre Sibiu, cei de la aeroportul Luton spun că este „o adevărată bijuterie medievală în inima României”, locuită de oameni prietenoși.  „O adevărată bijuterie medievală în inima României. Sibiul este amplasat în regiunea Transilvania – o zonă cunoscută pentru poveștile cu vampiri… (recunosc, probabil că acel lucru mi-a venit prima oară în minte). Dar este mult mai mult decât atât. Orașul este un amestec extraordinar de arhitecturi care datează din secolul al XII-lea, când a fost colonizat de coloniștii sași, sub numele german Hermannstadt. Beneficiază de tot ceea ce te-ai putea aștepta de la un oraș european relaxat, dar cu oameni prietenoși”, se arată pe site-ul aeroportului. 

Aceștia au realizat și un clip video cu șapte lucruri pe care le pot vedea turiștii în Sibiu. Source link