Acasă Stiri din Prahova Situația locurilor din creșele din Ploiești, după etapa de reînscriere, pentru anul...

Situația locurilor din creșele din Ploiești, după etapa de reînscriere, pentru anul școlar 2022-2023

48
0


Centrul Creșe Ploiești a publicat numărul de locuri disponibile după etapa de reînscriere pentru anul școlar 2022 – 2023. Conform tabelului prezentat, în creșele din Ploiești figurează 321 de locuri libere, în timp ce numărul de cereri depuse se cifrează la 229.

Numeroși părinți au semnalat, la începutul lunii iunie, că au întâmpinat probleme când au vrut să-și înscrie copiii la creșă.

Citește și: „Este o bătaie de joc!” Sute de părinți, revoltați din cauza faptului că nu știu dacă vor prinde loc pentru copii la creșele din Ploiești

La solicitarea Observatorulph.ro, Primăria Ploiești a transmis calendarul de înscriere și a anunțat că situația locurilor în creșe va fi publicată după finalizarea etapei de reînscriere pentru anul școlar 2022 – 2023.

Citește și: Ce spune Primăria Ploiești despre înscrierea copiilor la creșele din municipiu

Potrivit datelor publicate pe site-ul creseploiesti.ro, după etapa de reînscriere, în cele șase unități din municipiu, la data de 30 iunie, erau libere 321 de locuri, cele mai multe figurând la creșa nr. 39 din Ploiești (101 locuri), în condițiile în care numărul de cereri totale se cifrează la 229.Source link