Acasă Stiri din Prahova Tânăr de 25 de ani din Poiana Câmpina, reținut pentru un furt...

Tânăr de 25 de ani din Poiana Câmpina, reținut pentru un furt masiv de polistiren

61
0


Un tânăr de 25 de ani din Poiana Câmpina a fost reținut de polițiștii prahoveni după ce ar fi furat 896 de baxuri de polistiren din curtea unei firme. Totul s-a petrecut într-o singură noapte.

La data de 2 decembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Poiana Câmpina au fost sesizați de către un reprezentant al unei societăți comerciale despre faptul că au fost sustrase peste 600 de pachete de polistiren expandat din curtea unității.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au reușit, la scurt timp, identificarea și depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei ca fiind un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Poiana Câmpina.

Citește și: Acțiune tip Blitz pe DN1A, intersecție cu DJ 140 – FOTO

Din primele verificări a reieșit faptul că, în noaptea de 30 noiembrie spre 1 decembrie, în intervalul orar 22.00-04.30, bărbatul în cauză, împreună cu un alt tânăr ar fi sustras din incinta societății comerciale 896 de baxuri de polistiren, pe care le-au încărcat într-o autoutilitară și le-au transportat la domiciliul acestuia.

În total au fost efectuate 17 transporturi, iar la ultimul transport ar fi fost sustrași și paleții din lemn pe care se afla polistirenul.

În urma probatoriului administrat față de tânărul în cauză, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.



Source link