Acasă Stiri din Timis Tenis de masă. Viitorul sună bine la Dumbrăviţa

Tenis de masă. Viitorul sună bine la Dumbrăviţa

12
0


Tenis de masă. Viitorul sună bine la Dumbrăviţa

Bilanţul secţiei de tenis de masă de la CSC Dumbrăviţa la cele trei competiţii organizate recent la Bistriţa este unul dătător de speranţe. Trei medalii au fost obţinute în întrecerile Top 16, prin Bogdan Badea (aur la juniori 1) şi Daniel Moldovan (bronz la juniori 1 şi la seniori).

„Au fost nişte obiective pe care ne-am propus să le atingem înainte de a pleca la Bistriţa. Atât Daniel Moldovan, cât şi Bogdan Badea sunt într-o creştere în evoluţii. Faptul că au posibilitatea să joace şi în campionatul Italiei le oferă un plus de motivaţie şi de încredere, pentru că acolo se confruntă cu jucători mai puternici. Se simte asta şi în pregătirea lor.

Cu cât se apropie mai mult de seniorat, cu atât au nevoie de meciuri din ce în ce mai puternice. Sunt rezultate bune, care ne dau optimism pe mai departe. Să sperăm că îşi vor continua ascensiunea, mai ales că, peste doi ani, vor trece efectiv la seniorat, ei fiind încă juniori 1”, a declarat Nicoleta Husar, antrenor la CSC Dumbrăviţa.

La Bistriţa s-a desfăşurat şi Campionatul Naţional Individual de tineret, unde reprezentanţii clubului timişean nu s-au apropiat de podiumul de premiere, întâlnind adversari de primă mână, care s-au numărat printre protagoniştii probelor.

„Am prins meciuri cu primii favoriţi, cu jucători de la Steaua Bucureşti, care participă şi ei în multe turnee internaţionale şi au altă experienţă”, a precizat Nicoleta Husar.

Până la intrarea în vacanţa de iarnă, pentru jucătorii de tenis de masă de la CSC Dumbrăviţa urmează participarea la Memorialul „Zoran M. Vucevic” de la Novi Sad (9-10 decembrie) şi organizarea tradiţionalei competiţii Cupa de Iarnă (10-11 decembrie), unde se vor putea înscrie toţi jucătorii de tenis de masă din ţară, indiferent de categoria de vârstă şi de statutul de amatori sau profesionişti.

Source link