Acasă Stiri din Timis Un bărbat care și-a violat fiica vitregă a fost demascat de soţie

Un bărbat care și-a violat fiica vitregă a fost demascat de soţie

45
0


violat

Un bărbat care și-a violat fiica vitregă a fost demascat de soţie

Monstrul este un bărbat de 43 de ani din Pecica, care ar fi profitat de fiica sa de doar 14 ani când soţia era plecată de acasă. Femeia a bănuit şi a instalat camere de supraveghere pentru a-l prinde.

Comunitatea din oraşul Pecica e şocată de arestarea unui localnic acuzat că şi-a violat fiica de 14 ani. Bărbatul are 43 de ani, iar fata îi este vitregă, dar a crescut-o împreună cu soţia sa, mama naturală a copilei.

Femeia ar fi observat schimbări în comportamentul adolescentei şi ar fi instalat camerele de supraveghere fără ştirea bărbatului, suspectând că el ar putea abuza de ea. Femeia verifica de pe telefonul mobil ce se întâmplă în locuinţă când pleca de acasă, astfel că a surprins un abuz sexual comis asupra fetei.

“Poliţiştii Oraşului Pecica au fost sesizaţi prin plângere penală de o femeie despre faptul că soţul său, în vârstă de 43 de ani, din aceeaşi localitate, ar fi întreţinut relaţii sexuale prin constrângere cu fiica vitregă minoră.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Livia Pescar.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore iar magistraţii Judecătoriei Arad au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, conform aradon.ro.

Source link