Acasă Stiri din Zlatina Un bărbat de 67 de ani a ajuns la spital, după ce...

Un bărbat de 67 de ani a ajuns la spital, după ce căruța în care se afla a fost lovit de un autoturism condus de un tânăr din Zlatna

118
0


În perioada 28 – 29 octombrie 2022 va fi reluat la Zlatna Festivalul Național de Interpretare a Romanței ”Te-aștept pe-acelasi drum…” care ajunge astfel la cea de-a XVIII-a ediție, după ce doi ani la rând a fost anulat din cauza pandemiei de Covid-19.

Festivalul se desfășoară în două etape: etapa întâia preselecţia (27 octombrie 2022) și etapa finală, cu concursul propriu-zis şi concertul de gală.

Pentru etapa a I-a, preselecţia, candidaţii trebuie să prezinte un repertoriu cuprinzând patru romanţe. Pentru ediţia a XVIII-a, preselecţia va avea loc în data de 27 octombrie 2022, începând cu ora 15.00, la Sala de Festivitaţi ”Ampelum” a Primăriei Oraşului Zlatna. Candidaţii declaraţi admişi la proba de preselecţie vor participa la concursul din data de 28 octombrie 2022.

La concertul de gală din 29 octombrie 2022 vor participa laureaţii concursului, concurentul distins cu marele premiu la ediţia anterioară precum şi invitaţi stabiliţi de organizatori.

Vor fi acordate mai multe premii: marele premiu, în valoare de 4500 lei, un premiu I, în valoare de 1500 lei, un premiu II, în valoare de 1000 lei, un premiu III, în valoare de 500 lei. Organizatorii își rezervă dreptul de a putea acorda, în situații excepționale, și alte premii.

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Zlatna Info și pe GOOGLE NEWS

Ultimele știri din Zlatna



Source link