Acasă Stiri din Timis Un bărbat din Timiș care a încercat să-și omoare iubita în bătaie...

Un bărbat din Timiș care a încercat să-și omoare iubita în bătaie a fost arestat pentru 30 de zile

90
0


Un bărbat din Timiș care a încercat să-și omoare iubita în bătaie a fost arestat pentru 30 de zile

Un bărbat din Timiș care a încercat să-și omoare iubita în bătaie a fost arestat pentru 30 de zile.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş au dispus, vineri, urmărirea penală pentru un bărbat care a lovit-o în repetate rânduri pe concubina sa din satul Drăgoieşti, judeţul Timiş, provocându-i leziuni abdominale, lombare, cervicale, în apropierea venei jugulare drepte care i-au pus viaţa în pericol, conform news.ro.

Acesta a fost arestat pentru 30 de zile şi este acuzat de violenţă în familie, mai exact de tentativă de omor comis asupra unui membru de familie.

În fapt, s-a reţinut că data de 26 mai 2023, în jurul orelor 1:30-1:50, inculpatul ar fi lovit-o în mod repetat, pe concubina sa, la domiciliul acesteia din satul Drăgoieşti din judeţul Timiş, provocându-i leziuni la nivel cervical, în apropierea venei jugulare drepte, la nivel lombar şi abdominal, leziuni care i-au pus viaţa acesteia în primejdie. În data de 27.05.2023, inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă, judecătorului de drepturi si libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a admis propunerea şi a dispus emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile”, arată comunicatul de presă al Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Sursa citată mai precizează că punerea în mişcare a acţiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

stiripesurse

 





Source link