Acasă Stiri din Tulcea Un consilier al primarului a ajus șef de serviciu în primărie. De...

Un consilier al primarului a ajus șef de serviciu în primărie. De data asta a dat examen! – Tulcea noastra

189
0


S-a terminat încă un examen de angajare la Primăria Tulcea şi încă un tulcean poate considera că este realizat!
Este vorba de domnul Bogdan Vasilescu, membru PNL şi foarte apropiat de domnul primar Ştefan Ilie, care, iată… datorită competențelor profesionale şi a calităţilor desăvârşite de gospodar, a ajuns acum să ocupe LEGAL postul de şef serviciu în cadrul Direcţiei Tehnice/Serviciul Dezvoltare Investiţii din cadrul instituţiei condusă cu atâta dibăcie de executivul local.

Proba scrisă a avut loc pe 5 mai, iar interviul a avut loc ieri. Aşa cum era de aşteptat şi aşa cum spuneam, domnul Vasilescu, fost consilier personal al primarului, a reuşit să se impună în faţa altor candidaţi. Pentru că așa ăi stă bine unui on superpregătit în ale administrațiaie publice locale, în toate privințele și domeniile!

Bogdan Vasilescu a intrat în politică recent, în PNL… Ca job, activa în Şantierul Naval, unde… de multe ori l-am văzut făcând fotografii la lansările de nave și, spun apropiații, ar fi fost și ofițer de presă. Culmea, nu am colaborat nicio secundă cu domnia sa în acea calitate… Poate, lumea doar zicea…

După ce a susţinut în campanie „iechipa câştigătoare”, a ajuns imediat consilier personal al primarului, apoi a fost numit (desigur, tot datorită competențelor), şef de strucrură la DIAP, apoi … chiar director adjunct! Detalii AICI
După ce am semnalat ilegalităţile numirii domniei sale, la scurt timp domnul Vasilescu a fost retras, cerându-i-se demisia… şi revenind pe postul călduţ de consilier personal al primarului, alături de ceilalţi cinci consilieri personali ai primarului, care nu ştim ce fac… dar încasează lunar salarii în jurul a 4000 de lei , fiecare! Poate chiar peste… De banii ăștia chiar trebuie să facă ceva! Se vede clar că orașul prosperă și înflorește, zi de zi… și datorită lor!

Acum, ca să nu mai sară presa în sus, domnul Vasilescu a participat la un concurs şi… l-a şi luat. Pentru că este foarte pregătit şi chiar va reuşi în ce şi-a propus… Nu?
Chiar şi în aceste condiţii, avem informaţii că angajarea abuzivă a domniei sale pe cele două funcţii la DIAP, sunt deja în vizorul cui trebuie şi, cel mai probabil, va veni şi vremea lor la un moment dat.

Până atunci, îi uram domnului Bogdan Vasilescu mult succes în noua funcţie, pentru că şi salariul este cu mult superior celui de consilier personal… şi are motiv real de bucurie. La fel de nerăbdători, aşteptam să vedem rezultate şi din partea domnie  sale, pentru că acum chiar poate demonstra că de la un maestru fotograf până la un şef de serviciu din primărie la Direcția Tehnică, nu e diferenţa mare şi invidia unora este total nejustificată. Şi dacă e coleg şi prieten cu primarul, ce?!

Vizualizări: 1






Source link