Acasă Stiri din Timis un televizor, un cuptor cu microunde și un radio

un televizor, un cuptor cu microunde și un radio

41
0


Bărbat reținut pentru furt calificat într-o comună de lângă Timișoara.  A fost prins după trei luni. „Prada”: un televizor, un cuptor cu microunde și un radio

Bărbat reținut pentru furt calificat într-o comună de lângă Timișoara.  A fost prins după trei luni. „Prada”: un televizor, un cuptor cu microunde și un radio.

La data de 17.03.2023, polițiștii Postului de Poliție Giroc din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au reținut un bărbat în vârstă de 49 de ani bănuit de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În fapt, la data de 04.12.2022, polițiștii Postului de Poliție Giroc au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, în cursul nopții de 03/04.12.2022, persoane necunoscute ar fi pătruns în imobilul acesteia, situat pe strada Muncitorilor din localitatea Giroc, județul Timiș, de unde ar fi sustras un televizor, un cuptor cu microunde și un radio.

În urma investigațiilor efectuate, în cursul zilei de ieri, 17 martie 2023, polițiștii Postului de Poliție Giroc au depistat în localitatea Giroc un bărbat în vârstă de 49 de ani bănuit de comiterea faptei, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

 





Source link